Zone Soccer: A Game of Time and Space (part 5)

Το γαμημένο το βιβλίο των ιδεών σου γράφει πως στο γήπεδο (space) υπάρχουν τρεις ζώνες που πρέπει να καλύψει μια ομάδα. Ομάδα που να θέλει να κερδίσει και να κατεβαίνει με 4-6-0 πρώτη φορά έχω δει. Γιατί αν αυτό χτες ήταν 4-4-2 ο Καστίγιο και ο Μπαμπακίντα καταχρηστικά είναι το 2 μια και τα παιδιά δεν την έχουν τη θέση.

Και εφόσον πρέπει να παίξεις χωρίς τον Κωνσταντίνου γιατί δεν βάζεις το βέλος του Εκουαδόρ για το οποίο τόσο πολύ μας τάισες σανό; Δεν ξέρω εάν είναι καλός ή κακός παίχτης, αλλά εφόσον είναι η αλλαγή του Κωνσταντίνου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει όταν ο Κωνσταντίνου είναι εκτός μάχης. Ή έστω ο Οκκάς.

Αν το βιβλίο περιέχει τις ιδέες σου για τη μπάλα, σου προτείνω σοβαρά να το διαβάσεις μπας και τις θυμηθείς.

Κάτσε τώρα στον καναπέ σου να βλέπεις τους πουθενάδες που με ορθολογικό τρόπο περάσανε σίγουρα στο UEFA και παίζεται να περνάνε παραλίγο να περνάγανε και στη 2η φάση του CL. “Η Ρώμη δε φτιάχνεται σε 1 ή 2 χρόνια” μας είπες, αλλά οι πουθενάδες δεν χρειάστηκαν παρά 4 μήνες.

Άντε να παραμυθιάσεις άλλους. Τσιμπήσαμε που σε φέρανε οι Παναθηναϊκοί στην Ελλάδα και σε τρέξαμε να σε πάρουμε μόλις δεν τα βρήκατε στα χρήματα.

Ούστ!

ΥΓ: Επειδή μάλλον δε θα κάνεις Πρωτοχρονιά στη χώρα, προβλέπω να σε αντικαθιστά ο Κωφίδης ή ο “ρόμβος με ένα κλικ” Ματζουράκης.

(part 4)

One thought on “Zone Soccer: A Game of Time and Space (part 5)

  1. Γιατρέ μου, μακάρι ο Πρόεδρος να είχε λίγο διδαχθεί από αυτούς που λές πουθενάδες (μήπως κι εμείς τέτοιοι δεν ήμασταν για 10 χρόνια;). Δες κι εδώ.

    Οσο για τον αξιότιμο κ. Σόλιντ, ας πάει στο καλό στη Ρώμη (ή όπου αλλού).

Leave a comment