Μπαλκόνια και CD

Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος για το πως ξεκίνησε αυτή η ηλιθιότητα;

Advertisements

21 thoughts on “Μπαλκόνια και CD

 1. Μπορείς να με διαφωτίσεις σε τι ακριβώς αναφέρεσαι???

 2. Δισκάκια CD που κρέμονται σε μπαλκόνια με στόχο να διώχνουν τα πουλιά.

 3. για να μην έρχονται τα περιστέρια (και κοτσιλάνε) τα βάζουνε. τώρα κατά πόσο είναι αποδοτικό…τι να σου πω;

 4. Θα στείλω photo τη Δευτέρα από το γραφείο αν το θυμηθώ. Έχει βάλει ο απέναντι και κάθε απόγευμα με σκίζει (i.e. με τυφλώνουν διαρκώς όπως γυρνάνε). Ανυπόφορο!!!

 5. Το είδα την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν στην Αθήνα. Η Κυψέλη είναι γεμάτη λέμε.
  Υποτίθεται ότι τρομάζουν τα περιστέρια από το φως που ανακλούν οι τσεντεδες, αλλά αν κρίνω από την κατάσταση των μπαλκονιών (πολύ κουτσουλιά λέμε) μάλλον είναι μούφα.
  Πριν λίγα χρόνια ήταν στην μόδα οι διάφανες σακούλες γεμάτες νερό που και καλά έδιωχναν τις μύγες. Μούφα επίσης, το έκανα.

 6. Ένας φίλος μου σε πολυκατοικία με πρόβλημα περιστεριών (τόνοι σκατά την ημέρα – σαν χοιροστάσιο ήταν), αφού δοκίμασε διάφορες λύσεις χωρίς αποτέλεσμα, δοκίμασε τα CD και είδε φως.

  Οπότε φαντάζομαι η ιστορία ξεκίνησε (και συνεχίζει) λόγω του ότι δουλεύει.

 7. Τα CD είναι όλα installers για XP με Service Pack 1, όποτε τα περιστέρια δεν πάνε κοντά με τίποτα…

 8. Μπορεί, γενικά, να είναι αποτελεσματικό. Έχω σκάσει στα γέλια βλέποντας όμως σε μπαλκόνι στην Κυψέλη, να κάθονται τα περιστέρια ακριβώς δίπλα στα cd (-:

 9. Εγώ πάντως τα έχω δει μέχρι και κρεμασμένα από δέντρα…

 10. Είναι fork της μόδας που τα ήθελε να κρέμονται από τον άξονα του καθρέπτη, σε νταλίκες, τριαξονικά και εντέλει σε ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

 11. Το οποίο γινότανε, γιατί υποτίθεται ότι το κρεμασμένο CD στο καθρεφτάκι (ή γενικά μπροστά στην κονσόλα) αχρηστεύει το ραντάρ που έχουν οι μπάτσοι για να μετράνε ταχύτητα… Μπόινκ..

 12. Το κόλπο με τις κρεμασμένες σακούλες με νερό πάντως δουλεύει. Το κάνει χρόνια ο πατέρας μου στην κληματαριά του σπιτιού και γλυτώνει το σταφύλι απ’ τα σπουργίτια. Λες να του πω να δοκιμάσει και τα CD;

 13. Να υποθέσω ότι αυτοί που κρεμούν τα σι-ντι σε δέντρα και στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου, ότι είναι οι ίδιοι που βάζουν την τηλεκάρτα στην κατάψυξη για να “φορτώσει” μονάδες;

 14. Και όμως αυτό με τις τηλεκάρτες στα πρώτα τσιπ (γιατί μετά τα άλλαξαν) ΔΟΥΛΕΥΕ. Το έχω κάνει. Το κακό ήταν οτι δεν ήξερες πόση ώρα θα μιλήσεις γιατί απο τις 1000 ας πούμε μονάδες ξαφνικά εβγαζε 5 μετά 100 και απότομα μηδένιζε. Το ίδιο συνέβαινε και αν την έβαζες σε σόδα (τσεκαρισμένο και αυτό)

 15. Τα περασμένα Χριστούγεννα είδα και Χριστουγεννιάτικο δέντρο με CD αντί για μπάλες !

 16. Πάντως για τα περιστέρια γιατί έχω παρόμοιο πρόβλημα με το μπαλκόνι λύνεται με σακούλες. Δεν είναι καμμιά σουπερ ντούπερ φιλοσοφία, απλά δρουν ως σκιάχτρα. :-)

 17. Σακούλες με νερό; Διότι εδώ δίπλα έχουν ένα σωρό άδειες σακούλες από τον Βερόπουλο, και όταν φυσάει κάνουν κράτσα-κράτσα και άντε να κοιμηθώ.

  (Χώρια που έχουν κι όλη νύχτα αναμμένα τα αιρκοντίσια και κάνουν γρου-γρου. Κλείστε τα την νύχτα γ**ώ το στανιό σας.)

 18. Φοβερό! Και πάντα αναρωτιόμουν γιατι ο απέναντι έχει γεμίσει το μπαλκόνι με CD :)

 19. Αυτό με τα CD πιάνει. Η ηλιθιότητα είναι να αμολάμε περιστέρια σε κάθε επέτειο δείχνοντας έτσι πόσο ειρηνοφιλοι είμαστε.

 20. Οι άνθρωποι άρχισαν να κρεμανε dvd στα μπαλκόνια τους αλλά και στις αυλές τους με σκοπό να εμπόδισουν τα ενοχλητικά όντα τις μύγες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s